Esittely


Olen Johanna Leimu, yrittäjäperheen kuopus, aikuisen pojan ja teinitytön äiti, yrittäjä Nurmijärven Klaukkalasta. Koulutukseltani olen tekstiili- ja vaatetustekniikan insinööri, sisustaja ja yrittäjä.

Myymäläalan ammattilainen

Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut myymälöissä myyjänä, myymälävastaavana ja myymäläpäällikkönä. Tehtäviini on kuulunut mm. esimiestehtävät, myymälästä vastaaminen, nimettyjen asiakkuuksien sopimuksien mukainen hoito ja kehityspalavereihin osallistuminen, reklamaatioiden hoito, asiakaspalvelu myymälässä, sähköpostilla ja puhelimitse suomen ja englannin kielellä, sovituspalvelu mittamuutoksineen, myymälän ulkoasusta huolehtiminen, hankinnat sovituilta yhteistyökumppaneilta, uusien asiakkaiden hankinta, inventaariot sekä useiden eri järjestelmien käyttö, mm. Office, Dafo, Workflow, Digital Booker, CRM, Coupa, Tiima, Webnode ja Tekso.

Koulutus ja aikaisempi työhistoria

Työhistoriani alkaa kouluikäisenä mansikkapellolta. Opiskelun ohella olen tehnyt töitä myymälöissä, tehtailla, kahvilassa, kehitysvammaisten hoitoapulaisena sekä kotisiivoojana.

Insinöörin päättötyöni kirjoitin esikoinen sylissäni ja valmistuttuani vuonna 1999 perustin oman vaatetusalan yrityksen Lastentuote Vekkuli:n Yritykselläni oli oma lastenvaate- ja sisustustekstiilimallisto ja jälleenmyyjäverkosto. Nuorimmaiseni synnyttyä luovuin yrityksestäni myymällä sen jälleenmyyjälleni.

Rakkaus kauniita koteja kohtaan sekä halu tehdä ja oppia uutta veivät takasin koulun penkille. Valmistuttuani sisustajaksi perustin nykyisen yritykseni Sisustajan Huone, joka tarjoaa sisustussuunnittelua ja suunnitelmien toteutusta koteihin, avaimet käteen -periaatteella.

Vahvimmat osaamisalani

Vaatetus ja tekstiili: Kokonaisvaltainen ymmärrys valmistuksesta, alihankinasta, tuotteiden rakenteista, mitoituksista, materiaaleista ja huollosta käytännön asiakaspalveluun, mittauspalveluun ja ompelutöihin.

Sisustus: Pintaremonttien suunnittelu, materiaalit, tarvikkeet ja menekit sekä käytännön työt väliseinän rakentamisesta maalaamiseen ja tapetoinnista verhoiluun.

Yrittäjyys: Yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä. 

Olen kuunteleva ja kustannustehokas yhteistyökumppani

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, luotettava ja lojaali yhteistyökumppani, joka työskentelee ahkerasti, joustavasti ja järjestelmällisesti. Palveluni on aina ystävällistä ja autan aina parhaani mukaan. Olen oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Ymmärrän hyvin myös kustannustehokkuuden merkityksen.

Kokemukseni ja osaamiseni on monipuolista; viihdynkin yhtä lailla tikapuilla maalaamassa kuin tiskin takana asiakkaita palvellen tai tietokoneella annettuja tehtäviä hoitaen ja ratkaisuja etsien. Kuuntelen sujuvasti niin ohjeita kuin ongelmia, hoidan sovitut tehtävät ja osaan tarttua töihin oma-aloitteisesti ja opetella uutta.

Toivotan huolettomia vapaapäiviä kaikille yrittäjille !

Yhteistyöterveisin,

Johanna Leimu